Details
Date:

October 14

Time:

18:00 - 19:00

Event Category:

Academy

Event Tags:

Academy

Click to Register: https://www.eventbrite.be/e/registratie-safety-prevention-at-work-risk-167701958071
Organizer

Celine Van Puymbrouck

Website: https://www.eventbrite.be/o/celine-van-puymbrouck-31939251617
Tijdens deze sessie leert Erik Mondelaers je meer over het wetgevend kader betreffende welzijn op het werk en de impact op de werkomgeving.

Tijdens de drie inspiratiesessies risico, preventie en incidenten wordt op een interactieve manier informatie meegegeven in webinar format. Welzijn op het werk krijgt terecht steeds meer aandacht. In deze serie wordt rekening gehouden met diverse werkcontexten zoals kantooromgevingen, tijdelijk mobiele werkplaatsen, laboratorium- of productieomgevingen. De basis is theoretisch, maar de invalshoek van de trainers is praktisch. Wil je graag meer te weten komen over gevaren en arbeidsrisico’s binnen je eigen werkcontext? Of denk je erover na om op termijn een meer actieve rol te gaan vervullen binnen het domein veiligheid en preventie?

Kies gerust zelf of je je inschrijft voor 1, 2 of alle drie de sessies. Tot dan!

SESSIE 1 “RISICO”

Tijdens deze sessie leer je meer over het wetgevend kader betreffende welzijn op het werk en de impact op de werkomgeving. Gevaren en risico’s worden duidelijk en je leert deze toepassen op je werkomgeving. Per welzijnsdomein wordt toegelicht welke potentiële gevaren en risicofactoren zich kunnen voordoen.

Spreker:


Erik Mondelaers is preventieadviseur niveau 1, Veiligheidscoördinator niveau A en erkend milieucoördinator niveau A. Met zijn meer dan 30 jaar werkervaring geeft hij graag meer toelichting over de risico’s in de werkomgeving.

Taal: Nederlands