Details
Date:

mars 14

Time:

9:00 - 17:00

Event Category:

Academy

Click to Register: https://www.eventbrite.be/e/registratie-communicatie-met-impact-nl-239233482787
Organizer

Celine Van Puymbrouck

Website: https://www.eventbrite.be/o/celine-van-puymbrouck-31939251617
Venue

Pauwels Consulting Diegem

Lambroekstraat 5A, 1831 Diegem

Diegem, Vlaanderen, BE, 1831

In deze sessie leer je aan welke (brein)wetten communicatie beantwoordt, wat jouw natuurlijke communicatiestijl is.

We communiceren op het werk voortdurend, maar blijft daarvan ook iets hangen bij anderen?

Hebben onze woorden wel het gewenste effect op het gedrag en de houding van onze gesprekspartners?

Om die beide vragen positief te kunnen beantwoorden, is het belangrijk om je bewust te worden van de werking van communicatie, van je eigen communicatiestijl en die van anderen. Pas als je weet wat je eigen geprefereerde stijl is en je in staat bent die van anderen te herkennen en je eraan aan te passen, zul je werkelijk met impact kunnen communiceren.

In en eeuw waarin de wereld van werk steeds vlakker en minder hiërarchisch wordt, wint impactvol communiceren aan belang. Ook zonder gezag moet je in staat zijn om door communicatie de nodige invloed uit te oefenen.

In deze sessie leer je aan welke (brein)wetten communicatie beantwoordt, wat jouw natuurlijke communicatiestijl is, hoe je de stijl van anderen detecteert en hoe je je daarnaar kan richten om tot een maximale impact te komen. En… je oefent via simulaties met acteur om je in levensechte situaties aan te passen voor een maximale invloed.

? Deze training vindt plaats tijdens de werkuren. Gelieve jullie motivatie neer te schrijven bij het registreren. We brengen je later op de hoogte of je kan deelnemen aan deze training. Plaatsen zijn beperkt.

Biografie:

The Tipping Point is een trainings- en adviesbureau dat organisaties begeleidt bij het trainen en implementeren van soft skills.

Taal: Nederlands