Details
Date:

octobre 28

Time:

18:00 - 19:00

Event Category:

Academy

Event Tags:

Academy

Click to Register: https://www.eventbrite.be/e/registratie-safety-prevention-at-work-incidents-167707207773
Organizer

Celine Van Puymbrouck

Website: https://www.eventbrite.be/o/celine-van-puymbrouck-31939251617
Tijdens deze inspiratiesessie ontdek je met Luc Marivoet de verschillende oorzaken van ongewenste gebeurtenissen en leer je deze voorkomen.

Tijdens de drie inspiratiesessies risico, preventie en incidenten wordt op een interactieve manier informatie meegegeven in webinar format. Welzijn op het werk krijgt terecht steeds meer aandacht. In deze serie wordt rekening gehouden met diverse werkcontexten zoals kantooromgevingen, tijdelijk mobiele werkplaatsen, laboratorium- of productieomgevingen. De basis is theoretisch, maar de invalshoek van de trainers is praktisch. Wil je graag meer te weten komen over gevaren en arbeidsrisico’s binnen je eigen werkcontext? Of denk je erover na om op termijn een meer actieve rol te gaan vervullen binnen het domein veiligheid en preventie?

Kies gerust zelf of je je inschrijft voor 1, 2 of alle drie de sessies. Tot dan!

SESSIE 3 “INCIDENTEN”

Tijdens deze inspiratiesessie ontdek je de verschillende oorzaken van ongewenste gebeurtenissen en leer je deze herkennen en voorkomen. Je leert onveilige situaties en hun gevolgen inschatten. Na het volgen van deze sessie kan je zelf een Last Minute Risico Analyse (LMRA) uitvoeren.

Spreker

Luc Marivoet is QHSE Manager (en Preventieadviseur) bij Pauwels Consulting. Als Senior QHSE Consultant werkt hij ook op verschillende projecten voor de implementatie, monitoring en opvolging van ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 45001 (veiligheid & gezondheid) managementsystemen. Hij is ook docent QHS Managementsystemen (ISO 9001 en ISO 45001).

Taal: Nederlands