Communicatie met impact

Date and time

Training:
27 March 2023
09:00-17:00 CEST

Intervision:
24 April 2023
17:30-19:00 (digitaal)

Location

Session 1: Bloomz Office, Lambroekstraat 5A,
1831 Diegem
Room Magritte - ground floor

Session 2: Online

Aanwezigheid verplicht op beide sessies

Max participants

12

Een wachtlijst wordt geopend wanneer volzet

Language

Nederlands

Target audience

Voor iedereen die zijn communicatie naar een hoger niveau wil brengen. Hou er rekening mee dat Insights Discovery wordt toegepast in deze training, maar eerder de praktijk. Het is dus niet vereist dat je deze test ooit deed.  

About this event

Leerdoelen:

In deze sessie leer je aan welke (brein)wetten communicatie beantwoordt, wat jouw natuurlijke communicatiestijl is, hoe je de stijl van anderen detecteert en hoe je je daarnaar kan richten om tot een maximale impact te komen. En… je oefent via simulaties met acteur om je in levensechte situaties aan te passen voor een maximale invloed.
In deze sessie leer je aan welke (brein)wetten communicatie beantwoordt, wat jouw natuurlijke communicatiestijl is, hoe je de stijl van anderen detecteert en hoe je je daarnaar kan richten om tot een maximale impact te komen. En… je oefent via simulaties met acteurs om je in levensechte situaties aan te passen voor een maximale invloed.

Na deze klassikale opleiding, volgt er op 24 april een digitaal intervisiemoment.

Inhoud: 

We communiceren op het werk voortdurend, maar blijft daarvan ook iets hangen bij anderen? Hebben onze woorden wel het gewenste effect op het gedrag en de houding van onze gesprekspartners? Om die beide vragen positief te kunnen beantwoorden, is het belangrijk om je bewust te worden van de werking van communicatie, van je eigen communicatiestijl en die van anderen. Pas als je weet wat je eigen geprefereerde stijl is en je in staat bent die van anderen te herkennen en je eraan aan te passen, zul je werkelijk met impact kunnen communiceren. In en eeuw waarin de wereld van werk steeds vlakker en minder hiërarchisch wordt, wint impactvol communiceren aan belang. Ook zonder gezag moet je in staat zijn om door communicatie de nodige invloed uit te oefenen.

Teacher Biography

The Tipping Point is een trainings- en adviesbureau dat organisaties begeleidt bij het trainen en implementeren van soft skills.

Want to participate?

Are you a freelancer or backoffice colleague?
Are you active for Pauwels Consulting as a freelancer or through an external party or are you a back-office team member? Click the button to contact our L&D coordinator, and skip the form. They will be in touch asap.
Are you a consultant? Please fill in the form to register.

*You will receive feedback about your registration within two weeks.