Pauwels people

Werken als een Full Stack Developer – Sam Apostel

17 apr 2020
In onze reeks 'Pauwels people' praten we met onze consultants over het leven als consultant, het werken voor Pauwels Consulting en onze klanten. Vandaag is het de beurt aan Sam Apostel, Full Stack Developer bij Pauwels Consulting & Cock's Vleeswaren. Sam is gek op extreme sporten en ambieert een eigen bedrijf!

Hi Sam, hoe lang werk je al voor Pauwels Consulting?

Ik ben pas twee maanden geleden gestart bij Pauwels Consulting, mijn eerste dag was op 5 februari!

Waarom heb je voor Pauwels Consulting gekozen?

Ik had verschillende vacatures waaruit ik kon kiezen en ik vond het aanbod van Pauwels het meest aantrekkelijk. Zowel de jobinhoud als het team van Cock’s Vleeswaren spraken mij aan. Ik had vlot en aangenaam contact met Inez en Bram en dankzij hun snelle actie kon ik 4 dagen na mijn eerste telefoontje met Inez mijn contract tekenen. Aangezien mijn beide ouders ervaring hebben met consultancy, was ik al bekend met het consultancyconcept en was het zelf aannemen van een consultancyjob een logische stap.

In welk IT-domein werk je?

Ik werk als Full Stack Developer.

Kan je iets meer vertellen over jouw huidige project?

Ik ontwikkel zowel front end (React) als back end (PHP). We zijn een portaal aan het bouwen voor klanten en leveranciers van Cock’s Vleeswaren, een vleesverwerkend bedrijf in Sint-Niklaas. Enkele functionaliteiten waar we aan werken zijn o.a. het tonen van factsheets, het versturen van facturen, het lanceren van campagnes, het registreren van bestellingen, enz.

Wat voor projecten wil je in de toekomst doen, waar zie je jezelf over 5 jaar?

Ik wil mij graag verder ontwikkelen op het gebied van IT-development, bij voorkeur in het kader van een start-up of scale-up. Ik denk ook aan het opzetten van een klein bedrijfje in brand development, als bijberoep.

Wat zijn jouw favoriete IT-tools/bronnen/…?

  • Dribbble.com, een website voor ontwerpers van gebruikersinterfaces
  • Vergaderingen, in het bijzonder die van de Antwerpse Full-Stack groep
  • Zelfgebouwde frameworks

Full-stack developer Sam ApostelWat zijn je hobby’s en interesses?

Ik ben gek op allerlei (extreme) sporten: klimmen, zeilen, skiën, fietsen. Bij het fietsen, en ook op weg naar het werk, luister ik meestal naar podcasts. Ik ben fan van de podcasts van Universiteit Vlaanderen en Nerdland (Lieven Scheire).

Wat is je favoriete citaat of gerecht of film of…?

Ik ben een grote fan van Marvel-films!

Ben je ook geïnteresseerd in full-stack development projecten?

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem contact op!

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

maxime_van_belle
Maxime van Belle Content Marketeer