Pauwels Blog

Ghent Marathon 2023

29 Mar 2023

The Road to the Finish: Marathon van Gent 2023

Afgelopen zondag was het weer zover: de 6e editie van de Sofico Gent Marathon. Ondanks de kou en regen waren onze Pauwels Consulting collega’s samen met 12.500 andere deelnemers gemotiveerder dan ooit tevoren.We zijn enorm trots op iedereen die heeft gelopen en gesupporterd. Together, we go further!

Herbeleef de Marathon

Aftermovie en beelden

Herbeleef de opwinding van de lopers, de aanmoedigingen van het publiek en de adembenemende uitzichten van de prachtige stad Gent. Met trots presenteren we de Pauwels Consulting aftermovie en beelden van de 6de Marathon van Gent:

Ga er even goed voor zitten, ontspan en geniet nog een laatste keer van de #allermooistemomenten.

Vernieuwd parcours

De eerste 3 km van het parcours was gewijzigd ten opzichte vananders dan vorig jaar, waardoor de deelnemers konden genieten van een prachtige passage langs de kades van de Coupure. VervolgensDaarna vervolgen baanden de lopers hun weg langs de Leie, richting de alom bekende Sint-Michielsbrug met een adembenemend zicht op de beroemde drie torens van Gent: de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en de Sint-Baafskathedraal.

Het hoogtepunt van het parcours was de passage door de Ghelamco Arena – de thuishaven van KAA Gent – waarna de wegen van de marathon- en halvemarathonlopers scheidden.

Ten slotte kwamen alle parcours terug samen aan de Topsporthal, waar de duizenden nationale en internationale deelnemers van alle afstanden heroïsch finishten.

Hardloopfenomeen in Gent

Gent staat in België al bekend als hardloopstad en de stadsmarathon zet dit nu ook internationaal op de kaart. Het parcours van de marathon en halve marathon is officieel opgemeten door World Athletics, wat de kwaliteit van deze marathon onderstreept. Het was een fantastische dag vol energie, motivatie en plezier. We willen al onze collega’s en deelnemers bedanken voor hun deelname en kijken al uit naar de volgende editie van de Marathon van Gent!

Sportief bedrijf, Sportieve Medewerkers

Bij Pauwels Consulting leven we niet alleen naar onze bedrijfsdoelen toe, maar ook naar onze sportieve doelen. We zijn namelijk al jarenlang een trotse sponsor en deelnemer van de Gentse Marathon.

Als bedrijf willen we onze werknemers aanmoedigen om een gezonde levensstijl aan te houden door hun sportieve inspanningen te steunen, ook buiten het werk. Deelnemen aan de marathon is natuurlijk een geweldige motivatie om te trainen. En met zoveel sportieve collega’s in ons bedrijf, is het geen verrassing dat we al verschillende keren hebben deelgenomen aan de marathon.

En dat is nog niet alles, we geven onze medewerkers de kans om te kiezen uit een heleboel sportactiviteiten! Elk jaar organiseren we sportieve teambuilding activiteiten, fietsuitjes, padel wedstrijden, workouts in de middagpauze, The Color Run en nog veel meer. 

Tot slot: Ben je de marathontips van onze collega’s Dorien en Glenn misgelopen? Geen probleem, je kunt ze opnieuw bekijken en wellicht kunnen ze je inspireren om deel te nemen aan jouw volgende marathon.

Werken in een sportieve omgeving. Dat is pas motiverend!

Contact us

Do you have any questions for us? Let’s get in touch!

"(Required)" indicates required fields

maxime_van_belle
Maxime van Belle Content Marketeer